Generalna pitanja

Za hladno i vlažno vreme preporučujemo #RedDesert ediciju modela:  Black CAMO, Combat, Storm, Camel, Original and Original CAMO. Za upotrebu po kiši i snegu preporučujemo impregnaciju.

Za upotrebu po kiši i snegu preporučujemo impregnaciju. Čizme nemaju gore-tex membranu.

Standardno vreme isporuke je od 24h do 72h nakon poručivanja. Ako poručite proizvode danas, šaljemo ih sutradan, odnosno u ponedeljak u slučaju da je porudžbina izvršena u petak, subotu ili nedelju.  Ukoliko odaberete proizvod na kom je naznačeno “kod dobavljača”, rok isporuke je do 21 radni dan.

U polju “Moje porudžbine” možete ukucati broj pošiljke i videti gde je

Naravno, u slučaju da vašu odgovarajuću veličinu imamo na stanju. Ako nemamo, možemo Vam ponuditi potpunu refundaciju ili zamenu za drugi proizvod. Takođe, možemo Vam ponuditi vaučer u vrednosti kupljenog proizvoda. Ukoliko imate neke nedoumice, najbolje je da nas kontaktirate. 

Ostala pitanja

Imate pravo na povraćaj dobara bez razloga u roku od 7 dana od dana prijema robe. Stvari koje nam vraćate moraju biti upakovane i bez bilo kakvog oštećenja. 

Prvo proverite Vaše SPAM sanduče ili refrešujte Vaš Inbox. Ukoliko i dalje nema mejla, moguće je da je slanje bilo neuspešno. Uvek nam se možete javiti putem mejla, Facebook ili Instsagram stranice.

Prilikom checkout-a će Vam biti postavljeno pitanje da li imate vaučer za popust. Klikom na crveno polje otvoriće Vam se novo polje u koje se unose Vaučeri. Pratite naše Instagram i Facebook stranice i prijavite se za newsletter kako biste dobili vaučer. 

Molimo Vas da popunite formu za reklamaciju i pošaljete je na doublered@doublered.rs, uz kopiju računa. Odgovor će stići kroz najviše 30 dana od dana prijema reklamacije.