Generalna pitanja

Da li su čizme predviđene za vlažno i hladno vreme?

Za hladno i vlažno vreme preporučujemo #RedDesert ediciju modela:  Black CAMO, Combat, Storm, Camel, Original and Original CAMO. Za upotrebu po kiši i snegu preporučujemo impregnaciju.

Da li su čizme vodootporne? Da li one imaju Gore-Tex membranu?

Za upotrebu po kiši i snegu preporučujemo impregnaciju. Čizme nemaju gore-tex membranu.

Koliko dugo je porudžbini treba da stigne? Kada će mi stići pošiljka ako poručim danas?

Standardno vreme isporuke je od 24h do 72h nakon poručivanja. Ako poručite proizvode danas, šaljemo ih sutradan, odnosno u ponedeljak u slučaju da je porudžbina izvršena u petak, subotu ili nedelju.  Ukoliko odaberete proizvod na kom je naznačeno “kod dobavljača”, rok isporuke je do 21 radni dan.

Moja porudžbina je već trebala da stigne, kako da proverim dokle je stigla?

U polju “Moje porudžbine” možete ukucati broj pošiljke i videti gde je

Ako veličina ne odgovara, da li je moguća zamena?

Naravno, u slučaju da vašu odgovarajuću veličinu imamo na stanju. Ako nemamo, možemo Vam ponuditi potpunu refundaciju ili zamenu za drugi proizvod. Takođe, možemo Vam ponuditi vaučer u vrednosti kupljenog proizvoda. Ukoliko imate neke nedoumice, najbolje je da nas kontaktirate. 

Ostala pitanja

Koliko imam vremena za vraćanje stvari?

Imate pravo na povraćaj dobara bez razloga u roku od 7 dana od dana prijema robe. Stvari koje nam vraćate moraju biti upakovane i bez bilo kakvog oštećenja. 

Napravio/la sam porudžbinu na sajtu www.DOUBLERED.rs ali mi nije stigao konfirmacioni mejl. Kako da znam da li je porudžbina prihvaćena?

Prvo proverite Vaše SPAM sanduče ili refrešujte Vaš Inbox. Ukoliko i dalje nema mejla, moguće je da je slanje bilo neuspešno. Uvek nam se možete javiti putem mejla, Facebook ili Instsagram stranice.

Kako se koristi vaučer za popust?

Prilikom checkout-a će Vam biti postavljeno pitanje da li imate vaučer za popust. Klikom na crveno polje otvoriće Vam se novo polje u koje se unose Vaučeri. Pratite naše Instagram i Facebook stranice i prijavite se za newsletter kako biste dobili vaučer. 

Kako se vrši reklamacija?

Molimo Vas da popunite formu za reklamaciju i pošaljete je na doublered@doublered.rs, uz kopiju računa. Odgovor će stići kroz najviše 30 dana od dana prijema reklamacije.