PORUČIVANJE I PLAĆANJE

PORUČIVANJE PROIZVODA

Za poručivanje proizvoda sa naše stranice zahtevamo Vaše informacije. E-mail adresa nam je potrebna kako bismo Vam poslali račun a ime, prezime, adresa, kao i telefonski broj su nam potrebni da bismo ih prosledili kuriru koji će Vam doneti robu.

 

Nakon završetka porudžbine, dobićete automatski e-mail sa informacijama u porudžbini. Ukoliko Vam mail ne stigne, proverite Vaš SPAM folder. Ako ga ni tamo ne nađete, bez ustručavanja nas kontaktirajte putem mail-a doublered@doublered.rs.

Ako želite da otkažete porudžbinu, o tome nas momentalno kontaktirajte. Formular za otkazivanje porudžbine možete preuzeti ovde: odustanak_od_ugovora

 

Pri poručivanju je dozvoljena upotreba najviše jednog kupona za popuste. Ukoliko kupac obavi porudžbinu koristeći 2 ili više kupona, svi kuponi će biti uklonjeni iz porudžbine sem onog koji donosi najveći popust, a kupac će o tome biti obavešten.

PLAĆANJE PROIZVODA

U ovom momentu je plaćanje moguće izvršiti plaćanjem po dospeću, putem kartice (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro ili Dinners Club) ili putem PayPal-a.