T-shirt CARBONARO™ SPORT AIR TECH PRO Red

4 334 DIN

Vidi tabelu veličina

Slični proizvodi

4 334 DIN

Muška pamučna majica sa velikim belo-crvenim DOUBLE RED logoom na grudima. Regular fit obezbedjuje ultimativni komfor. Podignite svoj stil na viši nivo i dodajte ovu majicu u svoj garderober.

3 714 DIN

Muška pamučna majica sa prepoznatljivim DOUBLE RED logoom na grudima. Regular fit obezbeđuje ultimativni komfor. Podignite svoj stil na viši nivo i dodajte ovu majicu u svoje garderobere.

4 334 DIN

Muška pamučna majica sa velikim belo-crvenim DOUBLE RED logoom na grudima. Regular fit obezbeđuje ultimativni komfor. Podignite svoj stil na viši nivo i dodajte ovu majicu u svoje garderobere.

3 714 DIN

Limitirana edicija proizvedena u saradnji kompanije XFN sa DOUBLE RED-om. Stilska DOUBLE RED & XFN majica za žene proizvedena je od mekanih, visokokvalitetnih materijala.

4 334 DIN

Muška pamučna majica sa velikim crno-crvenim DOUBLE RED logoom na grudima. Regular fit obezbeđuje ultimativni komfor. Podignite svoj stil na viši nivo i dodajte ovu majicu u svoje garderobere.

3 714 DIN

DOUBLE RED majica visokog kvaliteta napravljena je od prozračnog i finog pamuka koji obezbeđuje sjajan komfor, a tu je i nvoi dizajn MMA RULES logoa na grudima koji dodaje moderan izgled i koji će vas osvojiti na prvi pogled. Majica sadrži dupli šav na donjem rubu i rukavima koji obezbeđuju neverovatan kvalitet i dugotrajnost.

4 334 DIN

Muška pamučna majica sa ogromnim belo/crvenim DOUBLE RED logoom na grudima. Klasični kroj obezbeđuje ultimativni komfor. Podignite svoj stil na viši nivo i opremite svoje garderobere novom kolekcijom.

3 714 DIN

Limitirana edicija proizvedena u saradnji kompanije XFN sa DOUBLE RED-om. Stilska DOUBLE RED & XFN majica za žene proizvedena je od mekanih, visokokvalitetnih materijaka.